Midden in de bosrijke omgeving van Nijmegen, vlakbij Groesbeek, vind je een aantal accommodaties die geschikt zijn om met een grote groep te overnachten. Bij de makers van dit artikel kan je terecht om een groepsaccommodatie voor grote groepen in Nijmegen te boeken. We vertellen je graag wat meer want er is voldoende te beleven in deze omgeving. Heerlijk rustig in de natuur of juist genieten van de bruisende stad Nijmegen.

Ideaal voor een familie- of bedrijfsuitje

Het huren van een grotere accommodatie is ideaal als je een tripje wilt boeken met een grote groep zoals een familie of een uitje met al je collega’s. Daarnaast wordt onze accommodatie ook regelmatig geboekt door andere verenigingen zoals sportverenigingen bijvoorbeeld. Ben je ook op zoek naar een geschikte accommodatie om met een hele groep er op uit te gaan en ook nog eens heerlijk te overnachten? Wacht dan niet langer en bezoek de website.

Bar seven hills accommodatie

Bezoek de gezelligste stad van Nederland, Nijmegen

Volgens veel van onze klanten is Nijmegen een van de leukste steden van ons land. Er zijn jaarlijks diverse festivals maar Nijmegen staat natuurlijk echt bekend om de jaarlijkse vierdaagse. Dit evenement zet de Gelderse stad daadwerkelijk voor vier dagen op zijn kop. Nijmegen is bovendien een hele oude stad, de oude gebouwen en vele musea in het centrum dragen bij aan het historische karakter. In het centrum zijn ook veel horecagelegenheden en uitgaansgelegenheden, als je met een hele groep de stad bezoekt, hoef je je dus zeker niet te vervelen.

Eerste wandeldag Vierdaagselopers

Overnachten in een luxe-accommodatie

Eenmaal aangekomen op onze website zal je ontdekken dat er diverse accommodaties zijn, allemaal voorzien van moderne gemakken. In een bosrijke omgeving om aan op 5 km afstand van de stad Nijmegen vind je onze groepsaccommodaties. wij bieden accommodatie voor zowel kleine, als grote groepen. Het vakantiehuis tussen de heuvels bij Groesbeek biedt bijvoorbeeld ruimte voor groepen tot en met 75 personen. Deze accommodatie is onder andere voorzien van een overdekt terras, een pooltafel en een bar. Ook voor de jonge vakantiegangers is er voldoende te beleven en zijn er diverse speeltoestellen aangelegd.