Hoewel het natuurlijk hartstikke leuk is om allemaal activiteiten te doen in het weekend dat je met een groep er op uit trekt, we kunnen ons ook voorstellen dat je je soms helemaal geen zin in heb juist lekker wilt ontspannen. Dat is gelukkig mogelijk. De omgeving bevat veel natuur en bosrijke plekken waardoor je ook buiten gelijk al een ontspannen gevoel krijgt eigenlijk. Daarnaast is het binnen een zwembad, een sauna en ook mogelijkheden om een massage te krijgen je ook hele kunt ontspannen in het weekend. ’s avonds kan je ervoor kiezen om naar de bioscoop te gaan om een leuke film te kijken bijvoorbeeld. Waar hij ook van houdt, alles is te beleven als je bij ons een vakantiehuis voor grote groepen boekt.

Volop activiteiten die je kunt doen

Omdat wij een samenwerking hebben met een partner die in Nijmegen allemaal groepsactiviteiten kunt u ook hiervan gebruikmaken. Of je nou veel of weinig geld te besteden, wat leuks te doen, overzicht van de meest populaire activiteiten in de omgeving, neem daarom snel een kijkje

Overnachten in een comfortabel verblijf voorzien van alle gemakken

De vakantiehuizen die wij aanbieden zijn eigenlijk bedoeld voor grote groepen maken maar kunnen ook steeds vaker dat kleine groepen een grote accommodatie boeken zodat er voldoende ruimte is om de activiteiten uit te voeren. De prijzen zijn bovendien behoorlijk scherp het ook voor een kleine groep al interessant kan zijn. Vakantiehuizen voor grote groepen zijn bij ons te boeken 60 personen maar ook per 120 personen. Hoe meer mensen er zijn, Des te lager is de prijs per persoon. Het hoeft daarom helemaal niet duur te zijn om een superleuk weekend met een hele groep.

Zoals genoemd hoef je je nooit te vervelen als je voor kiest om bij ons een vakantiehuis voor een grote groep te boeken, er zijn namelijk voldoende activiteiten binnen en buiten te beleven waarmee je altijd een leuk weekend hebt. Het maakt niet uit wat je leuk vindt, sportief en ontspannen. We hebben bijvoorbeeld buiten activiteiten zoals een tennisbaan en een voetbalveld. Binnen kan je leuke spelletje spelen of heerlijk ontspannen in de luxe sauna.

Voldoende binnen-en buiten activiteiten

Er is voldoende te beleven in de omgeving van Nijmegen en Groesbeek. De meeste mensen die bij ons komen houden ervan om lekker het bos in te trekken en daar buiten activiteiten te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan wandelen of fietsen langs een van de vele uitgestippelde route is. Als je niet voor bestemd bent om de hele dag buiten te zijn of als het weer niet meewerkt dan zijn er gelukkig binnen ook voldoende dingen te beleven. Zo is het complex ook voorzien van een zwembad, een bioscoop en een ruimte waar je kunt biljarten en poolen. Voor de kleintjes is ook een speciale ruimte waar spelletjes gespeeld kunnen worden of waar kinderen met blokken kunnen spelen.je hoort dit bij dit vakantiehuis voor grote groepen dus nooit te vervelen.