Voor veel mensen draait vakantie vooral om uitrusten en relaxen. Bijvoorbeeld aan het strand of op een rustige, luxe vakantielocatie. Een vakantie naar het prachtige Cyprus geregeld door fly-drive Cyprus is een erg goed voorbeeld van zo’n luxe vakantie. Alles wordt namelijk voor u geregeld, van de huurauto tot de accommodatie.

Waarom Cyprus?

Cyprus is één van de plekken in Europa die nog nagenoeg onontdekt is. De afgelopen jaren is het eiland echter in opkomst. Steeds meer ontdekken dat het eiland, gelegen in de Middellandse Zee, een heerlijke plek voor een vakantie is. Ondanks het feit dat het eiland relatief klein is, kun je hier toch meer dan genoeg doen. Cyprus is naar onze mening een van de meest ideale locaties voor een echte luxe vakantie!

Luxe fly-drive in Cyprus

Wij zijn gespecialiseerd in fly & drive reizen naar Cyprus. Dit houdt in dat u bij de aankomst op uw bestemming de beschikking krijgt over een huurauto. Deze levert u de dag dat u vertrekt simpelweg weer in. Het concept fly-drive in Cyprus is goed te combineren met een luxe vakantie. Zo kunt u namelijk gebruik maken van je eigen vervoer om bijvoorbeeld te golfen, een massage te krijgen of andere dingen te doen waarvoor u normaliter met het openbaar vervoer zou moeten gaan.

Verscheidene arrangementen

Ons aanbod bestaat uit vier verschillende arrangementen. Twee hiervan zouden wij classificeren als echte ‘luxe arrangementen’. Dit zijn het ‘Fly Drive A La Carte’ en het ‘Fly Drive Premium’ arrangement. Met deze arrangementen verblijft in speciaal door ons geselecteerde hotels (in de beste kamers!), resorts of appartement en krijgt u een huurauto uit het hogere segment. In deze hotels en resorts zijn er uiteenlopende spa- en beauty faciliteiten en kan er bijvoorbeeld ook worden gegolfd. Er is dus meer dan genoeg te doen tijdens uw luxe vakantie naar Cyprus!

Cyprus: luxe én veelzijdig

Een luxe vakantie naar Cyprus hoeft echter niet alleen maar te draaien om luieren, aan het strand liggen en lekker eten. Nee, het is soms ook leuk om het eiland te gaan ontdekken en “er op uit te gaan”. Ook dan zit u op Cyprus helemaal goed. Het land kent veel authentieke dorpjes, monumenten, musea en nog veel meer.