Muziek is emotie en reizen is ontdekken. Een muziekreis is dus dubbel indrukwekkend voor muziek- en reisliefhebbers. Wil je genieten van de klassieke klanken aan de Donau tijdens het Lentefestival in Boedapest of reis je liever door de Verenigde Staten om de muziekcultuur van het land te ontdekken? Beide mogelijkheden zijn mogelijk! Combineer een reis door Boedapest met een reis door de Verenigde Staten!

Het Lentefestival in Boedapest

In Boedapest wordt al meer dan 30 jaar lente gevierd middels een prachtig muziekfestival. Elk jaar komen muziekliefhebbers uit de hele wereld naar Boedapest om hier de lente te vieren. Twee wekenlang worden op een aantal locaties concerten en opera’s uitgevoerd. Elk jaar worden beroemde orkesten uitgenodigd om optredens te geven. Ook is dit jaar het New York Philharmonic Orchestra tijdens het festival aanwezig.

De muzieksteden van Amerika

Na het lentefestival in Boedapest kun je naar de ‘deep south’ reizen. Wat een prachtig stukje Amerika is dat! Hier zijn dé muzieksteden van het land te vinden, zoals Memphis, Nashiville en New Orleans. Deze steden zijn zeer geschikt voor reizigers, muziek- en geschiedenisliefhebbers. De sfeer die ‘s avonds op straat hangt, is nergens anders te vinden.

Reizen naar Boedapest en de Verenigde Staten

Om te reizen naar Boedapest heb je alleen een paspoort of een ID nodig. Voor de Verenigde Staten is dat een ander verhaal. Om het land binnen te komen heb je het paspoort en het visum voor Amerika nodig. Dit visum kun je online en geheel in het Nederlands op Evisumservice.nl aanvragen. De betaling wordt middels IDeal gedaan en na de verwerking van je aanvraag ontvang je het visum binnen enkele dagen in je mail. Vraag nu het ESTA aan.